Budget og likviditet

Rx3 udfører en lang række opgaver indenfor regnskab og økonomi for små og mellemstore virksomheder. En solid erfaring betyder, at vi har et godt overblik i forhold til at udarbejde budgetter og likviditetsbudgetter – og vi tilbyder at gøre det for både virksomheder og private!

Virksomhedsløsninger
Rx3 tilbyder hjælp med budgetlægning og budgetopfølgning. I et budget må man gennemgå omkostningsstrukturen grundigt, for at kunne afgøre kredittider m.v. For at få styr på budgettet og likviditeten er det derfor vigtigt, at vi på forhånd får alle relevante oplysninger.

Med budgetopfølgning kan virksomhedens økonomiske tal bruges som styringsredskab. Nogle kunder hos Rx3 foretager selv budgetopfølgning, men er jeres ressourcer ikke til det, tilbyder RX3 også hjælp med denne del af budget-arbejdet.

Kontakt os for at høre nærmere om vores virksomhedsløsninger.

Løsninger til private
Hos Rx3 er det muligt for private at få foretaget en gennemgang af budgettet – en slags “luksusfælden”- gennemgang. I får struktureret jeres private økonomi, så der er helt styr på, hvad I skal betale og hvornår. Privatforbruget gennemgås, således at det bliver muligt at se, hvor I – om nødvendigt – kan skære “NICE to HAVE” væk, så kun “NEED to HAVE” er tilbage.

Noget for dig/jer? Så kontakt os nu.